Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Leas piše:
02 Feb 2025, 08:29
Pozdrav draga Anđela:-)
Interesuju me jako dva pitanja, postaviću oba, bila bih ti jako zahvalna ukoliko bi mi makar na jedno odgovorila.

Naime, par godina radim na jednom radnom mestu i generalno sam zadovoljna. Da li možeš da vidiš da li me očekuju neke promene po pitanju posla i da li mi je inostranstvo više "naklonjeno" nego Srbija po pitanju poslovnog napretka?

Drugo bi bilo ljubav, u vanbračnoj sam zajednici, pa ako ti nije teško da pogledaš i to polje, koju reč na tu temu?
20.08.1991. (B.Topola). 19:30h.
U svakom slučaju sam ti veoma zahvalna i na jednom odgovoru.
Veliki pozdrav za tebe i sve članove :-*
LeasW2JAAAACAAC8.JPG
LeasW2JAAAACAAC8.JPG (46.2 KiB) Pregledano 1575 puta
Draga Leas,
za preciznije odgovore na sva ova pitanja potrebno je odraditi minimalno natal i posle uporedni. Isto kao i u prethodnom slučaju otvaram zadnji solarni povratak. U tvom slučaju ne igra puno odlazak u inostranstvo ili ostanak u Srbiji. Što se tiče ljubavnog života, tebi je masa planeta u sedmoj kući i ovde treba očekivati više promena. Ne znam šta si sve prošla do sada, ali ako je ovaj partner stariji od tebe šest i više godine nije naročita pozicija. Takođe, treba obratiti pažnju na momenat spajanja "lepog sa korisnim" i truditi se da to izbegneš. U toku ovog solara donećeš neke bitne odluke a ako već nije bilo trzavica nisam sigurna da će ih biti i do kraja solara tj tvog sledećeg rođendana. Ako jeste, kako je ovde pokazano a vezano za zajednicu, sačekaj do pred rođendan jer ćeš jasnije znati šta trebaš uraditi...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Leas

Poruka od Leas »

Draga Anđela,
hvala puno na odgovoru. Da, dobro si rekla, poljuljan je partenrski odnos trenutno. Partner nije stariji od šest godina. Da li možeš da vidiš da li se ovaj odnos ,,sređuje" i biće ok, ili će biti nekih velikih promena? Da li je moguća i selidba tokom leta?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Leas piše:
05 Feb 2025, 07:57
Draga Anđela,
hvala puno na odgovoru. Da, dobro si rekla, poljuljan je partenrski odnos trenutno. Partner nije stariji od šest godina. Da li možeš da vidiš da li se ovaj odnos ,,sređuje" i biće ok, ili će biti nekih velikih promena? Da li je moguća i selidba tokom leta?
Ne mogu jer mi treba godišnji, tj više prediktivnih tehnika kako bih zasigurno dala ove odgovore :( Ako nije stariji možda je malo sebičan ili prosto egoističan? To bi takođe objasnilo sliku
Labella12

Poruka od Labella12 »

Labella12 piše:
29 Jan 2025, 15:34
Andjela Kostic piše:
28 Jan 2025, 18:13
Labella12 piše:
27 Jan 2025, 21:09
Draga Andjela, Sretna Nova Godina

Meni se u vezi posla zakompliciralo, odnosno, suradnja je postala meni sumnjiva sa poslodavcem. Odustala sam.

Trenutno prijatelj ( kojeg si mi davno predložila da može pomoći) je dobio visoku funkciju. Već će se pokrenuti menj pomoći u mome fachu.
Samo polako Labella,
ovde je pitanje istrajnosti i vremena.

Draga Andjela, hvala puno na podršci, evo papire sam pripremila, šaljem uskoro. Javim ( konkurs je otvoren jučer, traje do srijede).
Draga Andjela, prođe mjesec, jako težak, još nemam posao. Preživjela sam cijelih neradnih 7 mjeseci.

Još čekam poziv za razgovor poslije konkursa.

Imala sam razgovor za jedan posao, čekam odgovor.

Da li će uskoro biti odgovora u vezi zaposlenja?

Za prvi bi bio početak rada 1. April, a drugi oko početka prve ili druge sedmice marta.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella12 piše:
27 Feb 2025, 14:32
Labella12 piše:
Andjela Kostic piše:
28 Jan 2025, 18:13

Samo polako Labella,
ovde je pitanje istrajnosti i vremena.

Draga Andjela, hvala puno na podršci, evo papire sam pripremila, šaljem uskoro. Javim ( konkurs je otvoren jučer, traje do srijede).
Draga Andjela, prođe mjesec, jako težak, još nemam posao. Preživjela sam cijelih neradnih 7 mjeseci.

Za prvi bi bio početak rada 1. April, a drugi oko početka prve ili druge sedmice marta.
Labela,
znaš i sama da to ovako ne mogu znati. Previše stvari treba gledati kako bih bila sigurna. Svakako ti želim sve najbolje i da što pre nađeš posao
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
04 Mar 2025, 21:52
Labella12 piše:
27 Feb 2025, 14:32
Labella12 piše:

Labela,
znaš i sama da to ovako ne mogu znati. Previše stvari treba gledati kako bih bila sigurna. Svakako ti želim sve najbolje i da što pre nađeš posao
Hvala Andjela, sigurno si u pravu, jer si pisala, biti će bolje tek pred dolazeći Solar, i da tražim pomoć prijatelja. Radim na tome, javim feedback.
Oljaastro00X

Posao

Poruka od Oljaastro00X »

Poštovana, da li ću konačno naći posao u struci (elektroinženjer) i da li će to biti za stalno (da li ću opstati)?
Podaci: 21.1.1971. 2.50 pre podne Beograd
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Oljaastro00X piše:
11 Jul 2025, 15:28
Poštovana, da li ću konačno naći posao u struci (elektroinženjer) i da li će to biti za stalno (da li ću opstati)?
Podaci: 21.1.1971. 2.50 pre podne Beograd
Oljaastro00XWRIGC1.JPG
Oljaastro00XWRIGC1.JPG (42.73 KiB) Pregledano 584 puta
Poštovana,
astrologija kako sam navodila i ranije, nije sredstvo proricanja sudbine niti sa sigurnošću može reći hoćete li raditi u struci ili ne. takođe, nekada može predočiti mirniji period koji bi mogao podrazumevati stalnije radno mesto ali ne i više od toga.
U slučaju Vašeg horoskopa, ipak se vidi mogućnost da kraj karijere (period koji Vam ostaje) bude bolji od prethodnih, da radite posao koji Vam se sviđa ili volite i da radite sa strancima.
Oljaastro00X

finansije

Poruka od Oljaastro00X »

Postovana, da li mi u narednom periodu (bliskom ) vidite poboljsanje finansijske situacije ili da bar necu zapasti u novcanu stisku. Imamo izdatke za opremanje i renoviranje stana. Podaci : 21.1 1971. u 2.50 pre podne u Beogradu.

Pozdrav i Unapred hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: finansije

Oljaastro00X piše:
05 Avg 2025, 15:29
Postovana, da li mi u narednom periodu (bliskom ) vidite poboljsanje finansijske situacije ili da bar necu zapasti u novcanu stisku. Imamo izdatke za opremanje i renoviranje stana. Podaci : 21.1 1971. u 2.50 pre podne u Beogradu.

Pozdrav i Unapred hvala
Oljaastro00XW2JAAAACAAC2.JPG
Oljaastro00XW2JAAAACAAC2.JPG (107.7 KiB) Pregledano 499 puta
Draga Oljaastro00X,
prema solarnom povratku ovo nije naročito dobar finansijski period naročito ako ste uzimali kredit obzirom na poziciju Merkura u natalu a koji je sada pogođen preko solarnog povratka. Ukazuje na godinu odricanja makar do perioda kraja ove godine, tj kraja ovog solara. Ipak, period sledeće godine ukazuje na mogućnost većeg ličnog napretka naročito na polju statusa, što znači da ćete imati neke izuzetno dobro razrađene planove pred kraj ove godine koji bi se tada mogli realizovati. U ovom se periodu vidi mnogo rada bez neke veće nadoknade, tj sve što se zaradi to se i potroši. Savet je da probate da nađete još neki izvor prihoda u kraćem periodu ili povedete računa o svakom dinaru gde se usmerava, makar do kraja predstojeće zime (mart 2026.)
Pošalji Odgovor