Ljubav-brak
Re: Nova ljubav
Pozdrav.
Ja sam veliki obozavalac astrologije. Bila bi srecna ako bi ste mi odgovorili kako vidite moje polje ljubavnih veza. Nemam srece u ljubavi. Mjesec u izgonu, Venera u padu na 29°, Sa0Pl u 5. Oce li mi ikad krenuti? 8.11.1983, 19,45h, Pg
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Fortuna,
ako govorimo o Veneri na 29 ona je svoje davno odradila, odnosno na početku zabavljanja dok ste bili jako mladi i pre ovog bitnog, velikog autoritativnog čoveka koji se ovde vidi. Ovo je priča nekoga ko je i previše bio bitan u Vašem životu ali vađa veza nije mogla biti ostvarena zbog okolnosti. Ne bih u detalje, jer je ovo ipak forum, ali i sami znate o kome govorim. Međutim, to da nemate sreće u ljubavi ja ne vidim za kasnije, jer je vladar sedme kuće Saturn koji, kada je dobro pozicioniran daje stabilan i brak za do kraja života pa se zato čudim jer je trebalo i da se udate i da imate dece do sada, po ovoj postojećoj slici. Mesec je u znaku koji ne voli, aflikovan, Venera takođe, pa je ovde veroavtno bio problem da nalećete na izuzetno hladne muškarce. Ipak, ovo nije dovoljan pokazatelj nemanja sreće u ljubavi. Hoće Vas krenuti, ali onda kada budete ubeđeni da je čovek pored Vas postojan i stabilan. Samo na taj način
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvala puno na odgovoru. Sve je tako kako ste napisali. Da, bio je taj autoritativan muskarac, a svi muskarci su prema meni uvijek bili hladni i nefer i ta hladnoca njihova je pored ostalih stvari mozda i najveca prepreka. No eto, bice bolje, Jupiter ide ka prvoj kuci polako. 
Fortuna, ja sam imala trJupiter konjukcija trVenera u Strijelcu u 1k. TrVe jako blizu ASC. A istovremeno u 1k. Konjukcija trSaturna i trPluto u 1 k. ( ukliješteni znak). Tranzintni SMČ konjukcija natalno Sunce u 7k. ( ukliještenom Raku).Fortuna piše: ↑06 Maj 2025, 11:18Hvala puno na odgovoru. Sve je tako kako ste napisali. Da, bio je taj autoritativan muskarac, a svi muskarci su prema meni uvijek bili hladni i nefer i ta hladnoca njihova je pored ostalih stvari mozda i najveca prepreka. No eto, bice bolje, Jupiter ide ka prvoj kuci polako.![]()
Upoznala oženjenog.
Obrati pažnju pored Jupitera u 1k. na druge konjukcije.
Sretno
Moze razvedeni ili udovac ali sa ozenjenim nemam sta da trazim. Samo bi me unesrecio tako da ako i naidje, begam. Skorpija sam ja, ne diram tudje ali mora mi biti vjeran, lojalan. U suprotnom, nema smisla.
Pa sad su mi Sa i Ne u 10. polju, a Ju ce na ljeto uci u 1, Pl je usao u 8. Vidjecemo.
Mene zeza natalni kvadrat izmedju Ve i Ma sa Ne i Mo.
To mi je donosilo bas skart muskarce, sljam, ljige, kvarne, maliciozne koje sam s pocetka idealizovala pa se razocaravala. Zato je dobro Andjela rekla, treba mi stabilan muskarac. Samo tako moze.
Moze li energija ovog kvadrata odraditi pozitivnu astrosimboliku, vidjecemo.
Pa sad su mi Sa i Ne u 10. polju, a Ju ce na ljeto uci u 1, Pl je usao u 8. Vidjecemo.
Mene zeza natalni kvadrat izmedju Ve i Ma sa Ne i Mo.
To mi je donosilo bas skart muskarce, sljam, ljige, kvarne, maliciozne koje sam s pocetka idealizovala pa se razocaravala. Zato je dobro Andjela rekla, treba mi stabilan muskarac. Samo tako moze.
Moze li energija ovog kvadrata odraditi pozitivnu astrosimboliku, vidjecemo.
Malo je lojalnih i vjernih (oba pola).
Lično, mene muškarci odlično tretiraju.
Vidim, kod tebe je relacija planeta 4. i 5. u kvadratu. Tranziti i Solarac donose promjene. Budi optimista.
Lično, mene muškarci odlično tretiraju.
Vidim, kod tebe je relacija planeta 4. i 5. u kvadratu. Tranziti i Solarac donose promjene. Budi optimista.
Slazem se. Vjernost je raritet. Posebna osobina.
Prema meni su bas nikakvi oduvijek bili, hladni, nedoreceni, nevjerni, mutni. Nemam nijednu rijec hvale.
Da. Uzdam se u optimizam tranzitnog Jupitera u Raku.
Labella12 piše: ↑12 Maj 2025, 19:23Fortuna, ja sam imala trJupiter konjukcija trVenera u Strijelcu u 1k. TrVe jako blizu ASC. A istovremeno u 1k. Konjukcija trSaturna i trPluto u 1 k. ( ukliješteni znak). Tranzintni SMČ konjukcija natalno Sunce u 7k. ( ukliještenom Raku).Fortuna piše: ↑06 Maj 2025, 11:18Hvala puno na odgovoru. Sve je tako kako ste napisali. Da, bio je taj autoritativan muskarac, a svi muskarci su prema meni uvijek bili hladni i nefer i ta hladnoca njihova je pored ostalih stvari mozda i najveca prepreka. No eto, bice bolje, Jupiter ide ka prvoj kuci polako.![]()
Upoznala oženjenog.![]()
Obrati pažnju pored Jupitera u 1k. na druge konjukcije.
Sretno
[/quote
Koliko uopste ti tranziti djeluju,mozda zavisi kako na koju kartu ,kod mene nesto ne?