Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Fortuna

Re: Nova ljubav

Poruka od Fortuna »

Pozdrav. :) Ja sam veliki obozavalac astrologije. Bila bi srecna ako bi ste mi odgovorili kako vidite moje polje ljubavnih veza. Nemam srece u ljubavi. Mjesec u izgonu, Venera u padu na 29°, Sa0Pl u 5. Oce li mi ikad krenuti? 8.11.1983, 19,45h, Pg
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Fortuna piše:
02 Maj 2025, 19:34
Pozdrav. :) Ja sam veliki obozavalac astrologije. Bila bi srecna ako bi ste mi odgovorili kako vidite moje polje ljubavnih veza. Nemam srece u ljubavi. Mjesec u izgonu, Venera u padu na 29°, Sa0Pl u 5. Oce li mi ikad krenuti? 8.11.1983, 19,45h, Pg
FortunaWRIGC1.JPG
FortunaWRIGC1.JPG (42.5 KiB) Pregledano 530 puta
Draga Fortuna,
ako govorimo o Veneri na 29 ona je svoje davno odradila, odnosno na početku zabavljanja dok ste bili jako mladi i pre ovog bitnog, velikog autoritativnog čoveka koji se ovde vidi. Ovo je priča nekoga ko je i previše bio bitan u Vašem životu ali vađa veza nije mogla biti ostvarena zbog okolnosti. Ne bih u detalje, jer je ovo ipak forum, ali i sami znate o kome govorim. Međutim, to da nemate sreće u ljubavi ja ne vidim za kasnije, jer je vladar sedme kuće Saturn koji, kada je dobro pozicioniran daje stabilan i brak za do kraja života pa se zato čudim jer je trebalo i da se udate i da imate dece do sada, po ovoj postojećoj slici. Mesec je u znaku koji ne voli, aflikovan, Venera takođe, pa je ovde veroavtno bio problem da nalećete na izuzetno hladne muškarce. Ipak, ovo nije dovoljan pokazatelj nemanja sreće u ljubavi. Hoće Vas krenuti, ali onda kada budete ubeđeni da je čovek pored Vas postojan i stabilan. Samo na taj način
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Fortuna

Poruka od Fortuna »

Hvala puno na odgovoru. Sve je tako kako ste napisali. Da, bio je taj autoritativan muskarac, a svi muskarci su prema meni uvijek bili hladni i nefer i ta hladnoca njihova je pored ostalih stvari mozda i najveca prepreka. No eto, bice bolje, Jupiter ide ka prvoj kuci polako. 🤗
Labella12

Poruka od Labella12 »

Fortuna piše:
06 Maj 2025, 11:18
Hvala puno na odgovoru. Sve je tako kako ste napisali. Da, bio je taj autoritativan muskarac, a svi muskarci su prema meni uvijek bili hladni i nefer i ta hladnoca njihova je pored ostalih stvari mozda i najveca prepreka. No eto, bice bolje, Jupiter ide ka prvoj kuci polako. 🤗
Fortuna, ja sam imala trJupiter konjukcija trVenera u Strijelcu u 1k. TrVe jako blizu ASC. A istovremeno u 1k. Konjukcija trSaturna i trPluto u 1 k. ( ukliješteni znak). Tranzintni SMČ konjukcija natalno Sunce u 7k. ( ukliještenom Raku).
Upoznala oženjenog. :lol:

Obrati pažnju pored Jupitera u 1k. na druge konjukcije.

Sretno 😃
Fortuna

Poruka od Fortuna »

Moze razvedeni ili udovac ali sa ozenjenim nemam sta da trazim. Samo bi me unesrecio tako da ako i naidje, begam. Skorpija sam ja, ne diram tudje ali mora mi biti vjeran, lojalan. U suprotnom, nema smisla.
Pa sad su mi Sa i Ne u 10. polju, a Ju ce na ljeto uci u 1, Pl je usao u 8. Vidjecemo.
Mene zeza natalni kvadrat izmedju Ve i Ma sa Ne i Mo.
To mi je donosilo bas skart muskarce, sljam, ljige, kvarne, maliciozne koje sam s pocetka idealizovala pa se razocaravala. Zato je dobro Andjela rekla, treba mi stabilan muskarac. Samo tako moze.
Moze li energija ovog kvadrata odraditi pozitivnu astrosimboliku, vidjecemo.
Labella12

Poruka od Labella12 »

Malo je lojalnih i vjernih (oba pola).

Lično, mene muškarci odlično tretiraju.

Vidim, kod tebe je relacija planeta 4. i 5. u kvadratu. Tranziti i Solarac donose promjene. Budi optimista.
Fortuna

Poruka od Fortuna »

Labella12 piše:
13 Maj 2025, 07:04

Vidim, kod tebe je relacija planeta 4. i 5. u kvadratu. Tranziti i Solarac donose promjene. Budi optimista.
Slazem se. Vjernost je raritet. Posebna osobina.
Prema meni su bas nikakvi oduvijek bili, hladni, nedoreceni, nevjerni, mutni. Nemam nijednu rijec hvale.
Da. Uzdam se u optimizam tranzitnog Jupitera u Raku.
Goca

Poruka od Goca »

Labella12 piše:
12 Maj 2025, 19:23
Fortuna piše:
06 Maj 2025, 11:18
Fortuna, ja sam imala trJupiter konjukcija trVenera u Strijelcu u 1k. TrVe jako blizu ASC. A istovremeno u 1k. Konjukcija trSaturna i trPluto u 1 k. ( ukliješteni znak). Tranzintni SMČ konjukcija natalno Sunce u 7k. ( ukliještenom Raku).
Upoznala oženjenog. :lol:

Obrati pažnju pored Jupitera u 1k. na druge konjukcije.

Sretno 😃
[/quote

Koliko uopste ti tranziti djeluju,mozda zavisi kako na koju kartu ,kod mene nesto ne?
Labella12

Poruka od Labella12 »

Goca piše:
13 Maj 2025, 11:11

Koliko uopste ti tranziti djeluju,mozda zavisi kako na koju kartu ,kod mene nesto ne?
Ne djeluju isti tranziti isto na svaku natalku.
Goca

Poruka od Goca »

Fortuna piše:
13 Maj 2025, 07:26
Labella12 piše:
13 Maj 2025, 07:04

Slazem se. Vjernost je raritet. Posebna osobina.
Prema meni su bas nikakvi oduvijek bili, hladni, nedoreceni, nevjerni, mutni. Nemam nijednu rijec hvale.
Da. Uzdam se u optimizam tranzitnog Jupitera u Raku.
Znaci da nisu ni bili pravi :)
Pošalji Odgovor