Draga Andjela, što indicira u natalki postojanje paralelnih obaveznih i neobaveznih seksualnih/ljubavnih relacija?
Jedan dio populacije to prakticira, ali se o tome jako malo piše i priča u javnosti, a trebalo bi, razumljivo.
Ja sam primjetila kod sebe, da mi se mogu dopadati dvije osobe istovremeno.
Draga Labella12,
obično se dešava da Venera bude u nekoj od veselih kuća, može biti jedanaesta, peta ali čak i osma i dvanaesta a sama Venera nije stabilna. Obično ima nekakve aflikcije ili pak aspekte planeta koje se vezuju za petu i osmu kuću a same po sebi su više aflikovane. Takođe treba promatrati svaki horoskop po na osob. Nekada postojanje paralelnih tajnih seksualnih neobaveznih veza ima i osoba koja nije stekla sigurnost u primarnoj porodici (roditelji su imali paralelne veze i sl) te je naučila određeni kod ponašanja.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Andjela, što indicira u natalki postojanje paralelnih obaveznih i neobaveznih seksualnih/ljubavnih relacija?
Jedan dio populacije to prakticira, ali se o tome jako malo piše i priča u javnosti, a trebalo bi, razumljivo.
Ja sam primjetila kod sebe, da mi se mogu dopadati dvije osobe istovremeno.
Draga Labella12,
obično se dešava da Venera bude u nekoj od veselih kuća, može biti jedanaesta, peta ali čak i osma i dvanaesta a sama Venera nije stabilna. Obično ima nekakve aflikcije ili pak aspekte planeta koje se vezuju za petu i osmu kuću a same po sebi su više aflikovane. Takođe treba promatrati svaki horoskop po na osob. Nekada postojanje paralelnih tajnih seksualnih neobaveznih veza ima i osoba koja nije stekla sigurnost u primarnoj porodici (roditelji su imali paralelne veze i sl) te je naučila određeni kod ponašanja.
Zanimljivo, hvala draga Andjela
Moja rVe je vladar 5.polja, a u znaku je Blizanci, a njihov vladar Merkur je u 8 polju, u konjukciji sa Marsom, suvladarom 11.polja, Škorpija. Auu ...
Draga Andjela
Mene zanima sta moze donjeti ovaj tranzit:
Jupiter vladar asc je natalno u 8 kuca u lavu, u opozicija sa Saturn kao suvladar asc u 2 kuca u vodoliji.
Tranzitni pluton koji je natalno vladar 11 i 12 kuca , uskoro ce na natalni saturn u vodoliji
Sta bi moglo ovo da znaci ?! Koji obasti zivota bi mogli biti aktivirani
Draga Andjela
Mene zanima sta moze donjeti ovaj tranzit:
Jupiter vladar asc je natalno u 8 kuca u lavu, u opozicija sa Saturn kao suvladar asc u 2 kuca u vodoliji.
Tranzitni pluton koji je natalno vladar 11 i 12 kuca , uskoro ce na natalni saturn u vodoliji
Sta bi moglo ovo da znaci ?! Koji obasti zivota bi mogli biti aktivirani
Hvala Puno
Jupiteru kao vladaru Ascendenta suvladar ne može biti Saturn. Jupiter vlada znakom Riba sa suvladarem Neptunom a samostalno vlada znakom Strelca. Saturn samostalno vlada znakom Jarca a suvladar je znaku Vodolije kojem je glavni vladar Uran...verovatno ne čitam dobro?
Draga Andjela
Mozda sam ja pogresno shvatila ili izrazila terminoliski
Mislila sam ovako: Kada prva kuca(vrh) pada u Strelac a veci deo produzava u Jarac , da njihovi Vladari Jupiter i Saturn su u opozicija .Jupiter je u Lav (8)kuca a Saturn u Vodolija(2)kuca.
Kako ce se reflektirati na natus dodir tranzitni Pluton na Saturn,
Nadam se da sam sam dobro kazala ovajput
Izvinjavam se i hvala
Koji je vladar drugw kuće? Dajte mi podatke molim vas. Moram sve sagledati. I čime Pluton vlada i lalve aapekte pravi vladar 2 i vladar 1 i dispozitore ako treba...
Hvala sto ste odvojili vreme za moje pitanje.
Samo da pojasnim da se radi o muskarac sa kojom sam bila u kracoj vezi ,vise nismo zajedno.
A pitanje sam postavila jer iskreno sam zabrinuta za njega prijateljski zbog njegov nacin zivota
Gledala sam njegov natal&tranzit chart i primetila sam slucajno ovaj tranzit Plutona...
Ali razumem Vas potpuno ako ne zelite da odgovorite iz moralnih ili etickih razloga.
Pozdrav i svako dobro