Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Dragana1 piše:
08 Mar 2026, 18:10
Zdravo, da li mozete da mi pogledate moj datum je
15.12.1994 Jagodina 17:20h
15.12.1988 Paracin
Da li stoji neka obnova odnosa sa bivsim muzem ,ili ulazak u novu vezu sa novim muskarcem?
Dragana1W2JAAAACAAC2A.JPG
Dragana1W2JAAAACAAC2A.JPG (105.58 KiB) Pregledano 933 puta
U ovom slučaju ne mogu znati hoće li biti pomirenja ili ne jer nemam vreme rođenja partnera a takav zaključak zhteva otvaranje svih prediktivnih tehnika. Stoga ono što mogu reći jeste da je gledano iz vašeg natala, veća mogućnost da se odnos ne obnovi nego obnovi. Što se tiče vašeg ulaska u novu vezu sa novim muškarcem postojala je najveća mogućnost početkom solara ili kalendarski krajem 2025. godine što ne znači da se niko pojaviti neće. Ono što je bitno jeste da budete istrajni i ne ulećete u veze po svaku cenu sada. Niko nije rođen da bude sam, ali je gore ako se zaletite pa onda iznova patite. Bolje mogućnosti su vama na leto, kada prođe od prilike polovina solara dakle od jula meseca
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Brie piše:
08 Mar 2026, 13:03
Postovana Anđela,
Imam svakakvih problema u zivotu.
Kad bi mi malo mogli pomoci i pokusali objasniti, zasto se taj covjek pojavio u mom zivotu?
Realno, samo jedno drugome kompliciramo stvari. Dal je to jos jedna prolazna avantura ili mozda karmicka veza koja bi me trebala nauciti necemu?
Mozda je dosao da ostane? Dajte mi molim vas recite nesto o nama?
Njegovo vrijeme rođenja ne znam. 12.1.80. Zagreb
Ja sam 31.1.78.Ravnice, Veliko Trgovišće, 23: 55
Hvala
BrieW2JAAAACAAC5.JPG
BrieW2JAAAACAAC5.JPG (106.64 KiB) Pregledano 936 puta
Draga Brie,
svi ljudi na svetu sem ako nije površno, ne pojavljuju se bez razloga u našim životima. Obično su to duše koje našu trebaju naučiti nečemu u ovoj inkarnaciji. Međutim, to ne znači da ljudi trebaju ulaziti u bilo kakve veze, naročito ako imaju predosećaj da će im biti teško. Ovde se ne misli samo na partnerski odnos. Mislim uopšteno, treba se sačuvati u ovom životu. U ovom slučaju imamo jaku karmičku vezu i to direktno preko vaših meseca. Iako ne znamo gde je njegov, verovatno je strastven kao i vi pa ste se totalno našli a pritom, zajedno ste prošli nekakve teške momente i u nekoj od prošlih inkarnacija bar po tumačenju karmičke astrologije. Pored toga radujete se sličnim stvarima, imate sličan ukus. Normalno je da se sličnosti privlače. Ovakva veza može opstati samo ako je strastvena i slobodna. Mislim da više ne treba ni očekivati ali treba uživati dok je moguće...
Balkanka1

Poruka od Balkanka1 »

Zdravo, da li mozete da mi pogledate uporedni sa momkom ( on je ozenjen samo papiroloski, ali nije dugo sa njom ) zanima me da li mozda sa njim se vidi ulazak u brak ja 06.01.1997 23:20 Kragujevac, on 29.10.1992 Paracin, vreme ne znam...prosli put ste mi gledali za jednog momka razlika izmedju njih je samo 2 dana u rodjenju, pa me jako zanima sta tu moze biti
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Balkanka1 piše:
08 Mar 2026, 22:27
Zdravo, da li mozete da mi pogledate uporedni sa momkom ( on je ozenjen samo papiroloski, ali nije dugo sa njom ) zanima me da li mozda sa njim se vidi ulazak u brak ja 06.01.1997 23:20 Kragujevac, on 29.10.1992 Paracin, vreme ne znam...prosli put ste mi gledali za jednog momka razlika izmedju njih je samo 2 dana u rodjenju, pa me jako zanima sta tu moze biti
Balkanka1W2JAAAACAAC3.JPG
Balkanka1W2JAAAACAAC3.JPG (103.33 KiB) Pregledano 897 puta
Draga Balkanika1,
nemamo rođenje momka što znatno otežava stvari ali generalno gledano ovo bi mogla biti dobra kombinacija. Njegov se Mesec nalazi blizu vaše Venere ili Meseca te je ovo sklonost zaljubljenosti. Međutim, odavde ide uglavnom lepo zajednički provedeno vreme, mogućnost zajedničkog putovanja i slično ali ne mogu videti ništa više od toga. Vrlo je intuitivan i inteligentan, sviđa mi se energija. Jedino što ne valja je istrajnost, prosto nije istrajan. Ipak, ovako odokativnom metodom, ovo bi mogla biti baš dobra kombinacija. Trebalo bi nam vreme rođenja (može se pribaviti) i detaljna konsultacija
Đori

Poruka od Đori »

Zdravo!

Zanima me šta mi možete reći o mom ljubavnom životu?
Rođena sam: 5.6.2001. 1.40 a.m. Trebinje, BiH
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bojana92 piše:
10 Jan 2021, 00:48
Andjela Kostic piše:
09 Jan 2021, 22:49
Bojana92 piše:
08 Jan 2021, 18:56
Dobro vece Andjela.Zanima me polje braka i dece?Rodjena sam 12.10.1992. u 23:35 -Beograd.Hvala unapred na odgovoru😊
Draga moja Bojana92,
ovde postoji izvesno otežanje kada govorimo o braku odnosno bračnm odnosima. Naime, polje prvog braka stoji u znaku Vodolije, što je krajnje nestabilna postavka uz Saturna i Urana koji su aflikovani. Ovo je opis nekompatibilnog partnera sa dosta ličnih problema. Nisi ti kriva. Međutim, ovde je veća statistička verovatnoća za drugi brak i dete iz ovog braka. Drugi partner za svu sreću neće biti ni nalik na prvog partnera. Ipak, i ovde treba uraditi ozbiljnu procenu, ali ja bih rekla da oko tridesete godine imaš mogućnost da upoznaš nekog nalik na ovog drugog. Takođe, kasnije su okolnosti dosta bolje, a najbolje je da ako se već nisi udavala proživiš neko vreme sa osobom za koju se planiraš udati.
Uh,bas cudno..Ja sam vec u braku dugi niz godina i imam dete od 11.Brak mi je bas stabilan i nismo imali do sad vecih problema,suprug je Vodolija.Nadam se da ce posle 30-te biti drugo dete sa istim partnerom,jer moj zivot i sudbina uvek prkose nekim normama.Hvala na odgovoru,veliki pozdrav😊
Bojana92,
dali ste mi podatke i ja sam iste sa sve kartom okačila na sajt. Znači, svako može imati uvid u to šta sam napisala. I stojim iza toga što sam napisala. Ne kažem da ste se udali za čoveka koji je ovde iz natala opisan, ali ja nisam vidovita, već samo čitam aspekte. Proverite podatke još jednom i pogledajte da li u mojoj karti koju sam postavila upravo ti podaci stoje. Ako je tako, srećni ste, jer slika sedme kuće ne stoji dobro u vašem slučaju. Naravno da astrologija ne deluje 100%, ali bi ste u ovom slučaju svakako morali imati problema sa partnerom - mužem već sada. Ako niste, bravo za vas. Možda vi prkosite sudbini?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Đori piše:
16 Mar 2026, 17:03
Zdravo!

Zanima me šta mi možete reći o mom ljubavnom životu?
Rođena sam: 5.6.2001. 1.40 a.m. Trebinje, BiH
DjoriWRIGC2.JPG
DjoriWRIGC2.JPG (98.73 KiB) Pregledano 885 puta
polje ljubavnog života tako je postavljeno da vi imate stalne nedoumice i probleme na partnerskim odnosima. Ali za to vi krivi niste već prosto se tako zadesi. Vi od starta gledate i da imate slobode u partnerskom odnosu ali i da to bude za trajno - brak ali obično naletite na partnere koji su vetropirasti i ne vezuju se lako. Ono što trebate raditi je da se trudite da ne tražite zaštitnika već prvo sebe totalno razvijete, radite na sebi pa tek onda kada ste totalno sigurni u sebe uđete u neki odnos.
Dragana1

Poruka od Dragana1 »

ZDRAVO ,ZANIMA ME LJUBAV U NARDDNOM PERIODU sta vidite da ce se desavati, da li me ocekuje nova ljubav ili stagnacija
15.12.1994 Jagodina 17 i 20 h
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dragana1 piše:
19 Mar 2026, 15:40
Zdravo, zanima me ljubav u narednom periodu sta vidite da ce se desavati, da li me ocekuje nova ljubav ili stagnacija
15.12.1994 Jagodina 17 i 20 h
Draga Dragana 1
za ovakav odgovor, naročito po pitanju ličnog života potrebno je uraditi godišnji horoskop u najmanju ruku a po potrebi i uporedni sa konkretnom osobom ako postoji.
Dragana1W2JAAAACAAC7.JPG
Dragana1W2JAAAACAAC7.JPG (113.48 KiB) Pregledano 865 puta
Solarni povratak je potpuno nedovoljna tehnika, ali recimo da ukazuje probleme u ljubavnom životu na proleće, tj sada i godinu u kojoj se stvari vrte oko drugih životnih tema iako vi pokušavate da sredite ljubavni život. Boljitak je moguć u periodu nakon leta 2026. godine ali ovo ne možemo uzeti kao totalno siguran odgovor s obzirom da je potrebno raditi dosta detaljnije....
Nanabanana

Poruka od Nanabanana »

Zdravo!

Imam 24 godine i nemam momka. Nedavno sam prekinula jedan odnos za koji sam verovala da je on taj!
Zanima me šta mi možete reći o mojoj natalnoj karti u sferi ljubavi? Da li cu konacno pronaci pravog partnera?
Rodjena sam u Trebinju, BiH 5.6.2001. 1.40h posle ponoći. ☺️
Pošalji Odgovor