Imam 24 godine i nemam momka. Nedavno sam prekinula jedan odnos za koji sam verovala da je on taj!
Zanima me šta mi možete reći o mojoj natalnoj karti u sferi ljubavi? Da li cu konacno pronaci pravog partnera?
Rodjena sam u Trebinju, BiH 5.6.2001. 1.40h posle ponoći.
NanabananaWRIGC8.JPG (99.9 KiB) Pregledano 911 puta
Draga Nanabanana,
u početku ćete imati problema da nađete sebi dobrog partnera. Uglavnom ćete nailaziti na neozbiljne, iako vi u stvari samo želite pravu ljubav i da to bude do kraja života. Dakle, brak verovatno ide kasnije pa se opustite do tada . Bitan lični životni period vam je sada, i ovo će biti vreme kada shvatate kakve osobine želite kod partnera. Oko 29. godine života treba izbeći partnera koji je nižeg društvenog ranga ali ima jako lepu priču, da se ne "upecate". Inače, partner za dužu vezu opisan je kao promenljiv, čas gore čas dole, nećete nikad biti sigurni hoće li se ta veza održati...ipak, kasnije u životu, mogućnost preokreta. Više bi se moglo videti kroz godišnja kretanja ali...potreban je ovde veliki rad na sebi. Da vi u sebe budete sigurni a onda ćete privući i iz okoline ono što vama stvarno treba. A ono što vam treba je interesantan, zanimljiv snalažljiv partner sa kojim uvek možete o svemu da pričate, vaših je godina i ili je dosta putovao ili ima veze sa inostranstvom....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Znam da ste mi vec jednom gledali natalnu kartu vezano za ljubav,ali bih vas ponovo zamolila ako mozete da pogledate okvirno uporedni horoskop mene i ovog coveka sa kojim sam u nekoj vrsti veze,a stanje je sad pocelo da ide u nekom nezeljenom pravcu,pa ako mozete bar da kazete dali se u natalnim vidi nesto?Hvala vam puno unapred.
04.02.1970.8h.,ujutro,Surdulica,
13.02.1972.,vreme rodjenja ne znam,Golubac,Srbija.
Hvala jos jednom.
Ppzdrav Anđela,
Hvala na prethodnom tumačenju. Vrlo dobro ste to rekli. Jako smo slicni po pitanju opcenito života i zivotnih vrijednosti. S njim je sve jednostavno i lako i covjek se pita gdje si bio svoh ovih godina.
Nekako malo pomalo, uvukli smo se u emotivnu vezu. Nije pametno,nije dobro, ali tako je kako je. On Jarac, kad mu je dosta svega, povuce se. Trenutno je u toj fazi. Ja se stalno krivim, sto sam krivo napravila? Ali ne napadam ga ni ne ispitujem. Pustam vremenu da ucini svoje.
Da li u nasim usporednim kartama vidite nastavak naseg odnosa? Dal ce to biti emotivni nastavak ili samo prijateljski?
On 12.1.80.Zagreb
Ja 31.1.78.Ravnice (cca 50 km od Zagreba) 23:55
Znam da ste mi vec jednom gledali natalnu kartu vezano za ljubav,ali bih vas ponovo zamolila ako mozete da pogledate okvirno uporedni horoskop mene i ovog coveka sa kojim sam u nekoj vrsti veze,a stanje je sad pocelo da ide u nekom nezeljenom pravcu,pa ako mozete bar da kazete dali se u natalnim vidi nesto?Hvala vam puno unapred.
04.02.1970.8h.,ujutro,Surdulica,
13.02.1972.,vreme rodjenja ne znam,Golubac,Srbija.
Hvala jos jednom.
SuziW2JAAAACAAC2.JPG (107.87 KiB) Pregledano 880 puta
Draga Suzi,
ovo je čovek sa jakom konstelacijom u Vodoliji, hipersenzitivan i u vašem slučaju nije signifikator za stabilan odnos ali jeste za zanimljiv i interesantan odnos. Imate dosta sličnih karakteristika ali vama treba dosta stabilniji muškarac
Ppzdrav Anđela,
Hvala na prethodnom tumačenju. Vrlo dobro ste to rekli. Jako smo slicni po pitanju opcenito života i zivotnih vrijednosti. S njim je sve jednostavno i lako i covjek se pita gdje si bio svoh ovih godina.
Nekako malo pomalo, uvukli smo se u emotivnu vezu. Nije pametno,nije dobro, ali tako je kako je. On Jarac, kad mu je dosta svega, povuce se. Trenutno je u toj fazi. Ja se stalno krivim, sto sam krivo napravila? Ali ne napadam ga ni ne ispitujem. Pustam vremenu da ucini svoje.
Da li u nasim usporednim kartama vidite nastavak naseg odnosa? Dal ce to biti emotivni nastavak ili samo prijateljski?
On 12.1.80.Zagreb
BrieW2JAAAACAAC4.JPG (106.3 KiB) Pregledano 879 puta
Draga Brie,
sem onoga što se vidi, nisam u mogućnosti dalje da tumačim naročito ne prediktivne tehnike za koje je potreban ozbiljan rad i procena. Ipak, zbog opšte kompatibilnosti ovde treba malo sačekati pa ćete videti u kom će se smeru to razviti. Uporedna karta je dosta složen proces i sastoji se iz više prediktivnih tehnika. Svi koji su radili konsultaciju znaju kako to izgleda, ali recimo da se piše na oko 15 stranica i tumači oko sat vremena....
Poštovana, rodjena sam 18.10.1984. u 6 i 30 u Smederevskoj Palanci..da li ima izgleda za skoriju vezu i sl,kako da prepoznam dotičnog..pojavio se jedan muškarac ali nikako da se odvaži sa konkretnim pozivom :roll:Veliki pozdrav!!!
Poštovana, rodjena sam 18.10.1984. u 6 i 30 u Smederevskoj Palanci..da li ima izgleda za skoriju vezu i sl,kako da prepoznam dotičnog..pojavio se jedan muškarac ali nikako da se odvaži sa konkretnim pozivom :roll:Veliki pozdrav!!!
Draga Lola,
iz priloženog bez godišnjeg i svih prediktivnih tehnika malo se vidi ali...Ovo jeste period gde je glavna pozornica zbivanja rad na odnosima i sa odnosima. Ipak, u ovom periodu, bar po solaru, ne vide se veća dešavanja. Možete li mi staviti datum i mesto makar za dotičnu osobu?
Ppzdrav Anđela,
On 12.1.80.Zagreb
Draga Brie,
čule smo se i van foruma i sve sam detaljno objasnila. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno se javite SREČNO
LolaW2JAAAACAAC2.JPG (103.86 KiB) Pregledano 849 puta
Draga Lola,
recimo da je čovek rođen u Srbiji, stavila sam isti grad jer i onako nemamo tačno vreme Sunce mu je u Vašoj šestoj kući. To je neki služioni odnos gde bi ste se vi vremenom osećali inferiorno ako tako podsvesno on već ne deluje na vas. Vama je opis muža drugačiji, ovo je jedan otresit i strastven muškarac dok je kod ovoga Venera u Blizancima dakle uvek će imati mogućnost da sedi na dve stolice. Nije odvažan jer ne zna još uvek šta bi, šta je ono što želi...ne treba siliti ovde a još je bolje da se raspitate koji je podznak makar i u kom je mestu rođen da znamo nešto više o poziciji Meseca